NRRL SAMBANDSTJENESTEN

Beredskap - Sambandstjeneste - Nødsamband - Sporing

Polaric Server er en APRS- og kartprogramvare for å presentere kartinformasjon med sporing fra APRS trackere. Dette er fri og åpen programvare er utviklet i NRRL. Polaric Server er nå oppgradert til versjon 1.7

NRRLs manager for karttjenester, LA7ECA Øyvind, melder at Polaric Server er oppgradert til versjon 1.7 på våre kartservere (aprs.no og kart2.aprs.no).

Nyheter
Etter oppgradering til den nye versjonen er det mulighet for å svitsje mellom lag i ulike kartprojeksjoner (UTM/Mercator).

Den nye versjonen støtter også mulighet for flere språk. Serverne kjører med norsk som forhåndsvalgt språk, men du kan bytte til engelsk ved å legge til «?lang=en» i URLen. Serveradministratorer kan bytte forhåndsvalgt språk i mapconfig.js.

Serveradministratorer har fått et mer fleksibelt oppsett av kartlag i mapconfig.js. Det kan nå settes opp regler for hvilke kartlag som skal vises i lista ut fra f.eks. zoomnivå, om kartlaget overlapper et gitt polygon og lignende.

Med internasjonaliseringen som har kommet i versjon 1.7 kan Polaric Server i prinsippet brukes i resten av verden dersom det er interesse og tilgang på kartmateriale. Ved installasjon er OpenStreetmap forhåndsvalgt i oppsettet.

 

Lenker:

Copyright © 2018 NRRL Sambandstjenesten