NRRL SAMBANDSTJENESTEN

Beredskap - Sambandstjeneste - Nødsamband - Sporing

nasjonalt ledermote

NRRL Sambandstjenesten vil avholde et nasjonalt ledermøte på Best Western Oslo Airport Hotell på Gardermoen lørdag 10. oktober fra kl 1000 til søndag 11. oktober kl 1500. Vi ønsker at flest mulig grupper sender en representant på dette møtet.

Det er nå åpnet for påmelding til møtet.

Maks antall deltakere er satt til 30. Vi ønsker at flest mulig grupper skal være representert. NRRL Sambandstjenesten dekker oppholdet, og vil yte et reisetilskudd til de som har lengst reisevei. Avhengig av antall deltakere og hvor de kommer fra så kan støtten for de som reiser lengst øke litt.

Program for møtet vil bli publisert senere.

 

Påmelding til på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 20. september 2015.

Blir det ledige plasser etter påmeldingsfristen vil det bli mulighet for flere deltakere fra hver gruppe, meld derfor på deltakere i prioritert rekkefølge. For ekstra plasser gjelder førstemann til mølla.

Best Western Oslo Airport Hotell ligger i Museumsveien 26, 2060 Gardermoen. Dette er rett ved flyplassens vestre rullebane.

For kart se Google Maps.

De som kommer kjørende med bil følger E6 og tar av mot Oslo Lufthavn. Når man nærmer seg flyplassen ta avkjøring nr. 2 (Rv 35 Hønefoss). Ta til høyre i den andre rundkjøringen du kommer til. Hotellet ligger på venstre side av veien.

Hotellet tilbyr gratis parkering.

Ankommer du med fly går det shuttlebuss til hotellet hvert 20. minutt. 

Copyright © 2018 NRRL Sambandstjenesten